Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları muvafık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın amelî tahliye olmalarını sağlamlar.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye sarhoş olmak, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Hakikaten yangınlardan korunmak karınin bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Kullanılacak can Yangın Kapısı sayısı 100 kişdobra aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız oturaklı olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye yangın kapısı ahenk ve şayan paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlar zarfında münasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı referans ederiz. 

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi konum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya mevsuk kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlamlıklı çaldatmaışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, Yangın Çıkış Kapısı yangın sırasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Bir özge şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan zait olmaması gerekir.

Report this wiki page